https://es.upscalerolex.to replicas de relogios replicas de relogios repliki zegarków rolex replica replika órák https://nl.buywatches.is/ https://ro.buywatches.is/ ru.buywatches.is replica watches

Within a sign of thanks for ladies journeying lengthy miles than richard mille replica in private as well as business, Breitling introduced one particular using a dimensions far better to get a lady's hand: Breitling Transocean Chronograph 38.

AK

AK is een watersportmerk uit Kaapstad, dat technische componenten en accessoires produceert die zijn gebouwd voor comfort, duurzaamheid en prestaties. AK, onderdeel van de Starboard Group, is een initiatief van de creatieve en technische geesten achter het bedrijf Solar Station Design in Kaapstad; een klein collectief van makers en innovators die al 25 jaar producten maken voor de surf-, wake- en windsportindustrie. Zij werken eraan om een nieuwe weg in te slaan in hoogwaardig, duurzaam en essentieel ontwerp dat resoneert met een team van gelijkgestemde rijders.

De eerste producten werden in 2018 ontwikkeld door Clinton Filen, Graham Wiles en Dean Freedberg, samen met enkele toevoegingen in recentere jaren, zoals Dave Kay en Craig Tompkins.

In 2019 vormden de Zuid-Afrikaanse surfer Dale Staples, de Hawaiiaanse waterman Zane Schweitzer, de Canadese kiteboardkampioen Jack Reider en de Spaanse kampioen Kiko Roig Torres de kern van teamrijders. Sindsdien hebben we een hecht collectief gevormd van surfers, kiters en foilriders die allemaal hebben bijgedragen aan de vooruitgang van het merk…

“We zijn allemaal meesters van ons eigen verlangen, op zoek naar de perfecte dag, plaats en moment om onze energie te ontketenen. Dit is de reden waarom we onze tijd besteden aan het achtervolgen van wind en golven, waarbij we de grenzen van onszelf en onze uitrusting verleggen. Ons doel is om producten te creëren die een verlengstuk van onszelf worden, waarbij ons lichaam geleidelijk in de elementen wordt geïntegreerd, totdat we als één geheel werken”.